Psikologis UPM menang anugerah di Tehran - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
TEHRAN, 14 Julai - Ketua Jabatan Psikiatri dan pakar psikologi klinikal Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Dr Firdaus Mukhtar meraih anugerah utama geran peralatan penyelidikan di Mesyuarat Antarabangsa Neurosains dan Elektrofisiologi di Tehran, Iran yang berlangsung pada 9 hingga 14 Jun, 2019 baru-baru ini.