Kumpulan pelajar antarabangsa UPM layak ke Hult Prize 2019 di London - Zakaria, Azman; Muhamad Noh, Khairul Anuar (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG: Kumpulan pelajar antarabangsa dari Universiti Putra Malaysia (UPM) layak ke pertandingan yang membentangkan idea perniagaan, Hult Prize Accelerator Summer Program 2019 di Ashridge Castle, London selama lima minggu