“Tingkatkan usaha bebas amalan merokok” - Amirudin, Nisa Khairina (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 27 Jun – Menteri Kesihatan, Datuk Seri Dr. Dzulkefly Ahmad mahu usaha murni ke arah mewujudkan kesedaran persekitaran yang bebas amalan merokok terus diangkat dan didokong oleh seluruh rakyat Malaysia.