Naib Canselor UPM terima Anugerah Tokoh Wanita Hari Pekerja CUEPACS 2019 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
IPOH, 2 Mei – Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Datin Paduka Dato' Dr. Aini Ideris menerima Anugerah Tokoh Wanita Hari Pekerja CUEPACS 2019.