WAZAN keluar RM20 ribu bantu 400 pelajar UPM pulang beraya - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 25 Mei - Pusat Pengurusan Wakaf, Zakat dan Endowmen (WAZAN) Universiti Putra Malaysia (UPM) menyediakan peruntukan RM20 ribu bagi menaja sembilan bas untuk membawa pulang 400 orang pelajar asnaf UPM secara percuma ke kampung halaman masing-masing ke seluruh semenanjung.