UPM menangi tempat ketiga ping pong Piala Pengerusi FELDA - Kamarudin, Mohd Fuad (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
BANGI, 19 April – Pasukan ping pong Universiti Putra Malaysia (UPM) mendapat tempat ketiga Kejohanan Ping Pong Piala Pengerusi FELDA 2019 kategori Agensi/Badan Berkanun/GLC untuk memenangi medal dan hadiah wang tunai RM400.