UPM buat lonjakan tertinggi negara dalam ranking universiti terbaik dunia - Muhamad Noh, Khairul Anuar (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 19 Jun 2019 – Universiti Putra Malaysia (UPM) membuat lonjakan tertinggi antara semua universiti dalam negara sebanyak 43 tangga dalam QS World University Rankings 2020.