Elak jadi mangsa scammers - Arzmi, Ayunie Inanie (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 30 April – Orang ramai perlu bijak berfikir agar tidak terpedaya dan menjadi mangsa scammers yang semakin licik dengan taktik penipuan mereka, kata Ketua Polis Kuala Lumpur, Datuk Seri Mazlan Lazim.