1,000 staf UPM hadir Majlis Sambutan Hari Raya peringkat UPM - Amirudin, Nisa Khairina (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 24 Jun – Kira-kira 1,000 staf Universiti Putra Malaysia (UPM) hadir pada Majlis Sambutan Hari Raya peringkat UPM di Dewan Besar, Pusat Kebudayaan dan Kesenian Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah (PKKSSAAS) UPM.