UPM cipta sejarah, raih dua emas sepak takraw Sukan Arafura, Darwin - Mustafha, Amin (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
DARWIN, (Australia) - Pasukan sepak takraw, Universiti Putra Malaysia (UPM) memenangi dua pingat emas melalui acara beregu dan regu pada Kejohanan Arafura Games 2019, di Darwin, Australia.