100 pelajar jayakan program sulung unity rewang PMIUPM - Azman, Nur Amalyna (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 11 Mei – Lebih 100 orang pelajar dan sukarelawan menjayakan Program Unity Rewang Persatuan Mahasiswa Islam Universiti Putra Malaysia (PMIUPM) yang julung kali diadakan.