UPM beri penganugerahan sempena MGP, Sambutan Hari Pekerja - Juferi, Noor Eszereen (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 3 Mei – Pejabat Pendaftar, Universiti Putra Malaysia (UPM) memberi tujuh penganugerahan kepada staf yang cemerlang sempena Majlis Gemilang Putra dan Sambutan Hari Pekerja 2019.