Pelajar UPM menang tempat ketiga ‘3 Days of Code Hackathon 2019’ - Admodisastro, Novia (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
CYBERJAYA – Pelajar Bacelor Kejuruteraan Perisian, Fakulti Sains Komputer dan Taknologi Maklumat (FSKTM), Universiti Putra Malaysia (UPM) memenangi tempat ketiga pertandingan ‘3 Days Of Code Hackathon’ (Multimedia University) 2019 baru-baru ini.