Jangan puashati dengan pencapaian UPM Pengerusi LPU - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 4 April - Pengerusi Lembaga Pengarah Universiti (LPU), Universiti Putra Malaysia (UPM), Tengku Syarif Laksamana Perlis Dato’ Seri DiRaja Syed Razlan Syed Putra Jamalullail mahu warga UPM terus berusaha melahirkan graduan berkaliber, berintegriti dan berkebolehpasaran (employability gradute) bagi memenuhi kehendak industri dan sektor pertanian yang sentiasa berubah.