Ais krim berasaskan santan sawit, madu juara Hari Pengenalan Produk Baharu - Md Lazim, Muhamad Hilmi Al-Hijri (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 29 April – Produk campuran ais krim lembut berbentuk larutan berasaskan santan kelapa sawit dan madu muncul juara pertandingan Hari Pengenalan Produk Baharu 2019.