Majlis Anugerah ICAN 2019 rai rakan industri, komuniti - Arzmi, Ayunie Inanie (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 25 April – Pejabat Timbalan Naib Canselor (Jaringan Industri dan Masyarakat), Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan Majlis Anugerah Jaringan Industri dan Komuniti Berimpak Tinggi (ICAN) 2019 bagi meraikan rakan industri dan komuniti yang bekerjasama dengan UPM.