24 warga UPM terima anugerah Fellowship Naib Canselor dari Sultan Selangor - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 30 April - Seramai 24 warga Universiti Putra Malaysia (UPM) menerima anugerah Fellowship Naib Canselor yang disampaikan oleh Sultan Selangor Sultan Sharafuddin Idris Shah, yang juga Canselor UPM pada Majlis Gemilang Akademia Putra (MGAP) 2018, di sini.