Putra outreach physics bantu guru, pelajar Bagan Datuk - Mazlan, Norkhairunnisa (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
MELAKA, 30 April – Pelajar Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan, Universiti Putra Malaysia (UPM) Lam Jia Yong menjuarai pertandingan Materials Lecture Competition (MLC) 2019 peringkat kebangsaan, di sini.