UPMSTEM tingkat kemahiran sensorial anak-anak pendidikan khas - Paiman, Suriati (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
BUKIT BERUNTUNG, 23 April – Seramai 78 anak-anak berkeperluan khas (MBK) dan lebih 1,600 orang murid tahap rendah aliran perdana menyertai aktiviti hands-on dalam slot karnival STREAM dan slot Science Magic Show di Sekolah Kebangsaan Bukit Beruntung 2 (SKBB2), di sini.