Program Perkampungan Ilmu Bimbing 50 Pelajar SPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 9 Mei - Program Perkampungan Ilmu anjuran Kolej Ke-16 membimbing 50 pelajar Tingkatan 4 dan 5 untuk meningkatkan tahap penguasaan kemahiran kepimpinan pelajar.