Jaket MRV mudahkan bantu mangsa bencana alam, kemalangan - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 19 April: Bantuan kecemasan dan keselamatan segera dapat diberikan oleh anggota penyelamat kepada mangsa bencana alam dan kemalangan, melalui inovasi jaket keselamatan ‘Medical Rescue Vest’ (MRV) yang menggabungkan fungsi ‘tiga dalam satu’ pada jaket itu.