UPM memenangi anugerah penyelidikan facebook integrity foundational - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG - Prof. Dr. Ezhar Tamam dan. Prof. Madya Dr. Moniza Waheed dari Jabatan Komunikasi, Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi, serta Prof Dr Azreen Azman dari Jabatan Multimedia, Fakulti Sains Komputer dan Teknologi Maklumat, Universiti Putra Malaysia (UPM), telah memenangi Anugerah Penyelidikan Facebook Integrity Foundational sebanyak USD25,000 yang sangat kompetitif untuk kertas cadangan mereka iaitu "Memahami Reaksi Terhadap Emosi yang ditimbulkan melalui Berita Provokasi dalam kalangan Rakyat Malaysia ".