Perkukuh kesedaran keselamatan, kesihatan pekerjaan - Mustapha, Norazlin (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 16 April – Semua staf Universiti Putra Malaysia (UPM) mesti terus memperkukuhkan kesedaran serta membudayakan keselamatan dan kesihatan pekerjaan, kata Naib Canselor UPM, Prof. Datin Paduka Dato’ Dr. Aini Ideris.