UPM lancar READ@UNI galak budaya membaca warga kampus - Muhamad Noh, Khairul Anuar (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 12 April – Perpustakaan Sultan Abdul Samad Universiti Putra Malaysia (UPM) melancarkan program Read@Uni untuk meningkatkan peratusan tabiat budaya membaca warga universiti menjelang tahun 2020