Pasukan debat UPM juara Pertandingan Debat Akinabalu 2019 - Sha’ri, Sharil Nizam (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
BANGI – Pasukan debat UPM menjuarai Pertandingan Debat Akinabalu 2019, manakala pendebatnya Nurul Syamimi Zulkafle turut dipilih sebagai Pendebat Terbaik, pada pertandingan yang diadakan di Panggung Seni Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM).