UPM sertai program cegah dadah Sekolah Kebangsaan Serdang - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 14 Mac – Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan (FPSK), Universiti Putra Malaysia (UPM) menyertai Pameran dan Aktiviti Interaktif Sempena Minggu Program Pendidikan Pencegahan Dadah (PPDa) peringkat Sekolah Kebangsaan Serdang.