Putra FoodBank dilancar, beri makanan kepada pelajar asnaf, miskin - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 28 Mac - Universiti Putra Malaysia (UPM) melancarkan Putra FoodBank yang menyedia dan membekalkan makanan kepada pelajar daripada golongan asnaf dan fakir miskin.