3,500 peserta meriahkan Karnival Sukan UPM 2019 - Mustafha, Amin (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 24 Mac: Kira-kira 3,500 peserta, termasuk dari India dan Indonesia menyertai Karnival Sukan Universiti Putra Malaysia (UPM) 2019 yang berlangsung selama dua hari di sini.