'Bengkel Mengenali Busana Melayu’ papar tatacara pemakaian busana Melayu - Yushriman, Yus Sharmiza (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 19 Mac – Warisan Melayu perlu terus dipelihara agat tidak luput ditelan arus pemodenan