Majlis berbuka puasa dan solat tarawih bersama Tuanku Canselor - Juferi, Noor Eszereen (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 17 Mei – Tuanku Canselor, Sultan Sharafuddin Idris Shah berkenan menyampaikan sumbangan Hari Raya kepada anak yatim, asnaf dan mualaf yang terdiri daripada 80 pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) di sini.