Tinta Kasih 3.0 pupuk minat anak pelarian Rohingya dalam Sains - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SELAYANG - Kelab Mahasiswa Kimia dengan kerjasama Persatuan Mahasiswa Fakulti Sains, Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Human Aid Selangor Society menganjurkan Program “Tinta Kasih 3.0: Setiap Pertemuan, Mencipta Kenangan” bagi memupuk minat anak-anak pelarian Rohingnya terhadap mata pelajaran sains.