Malaysia dipilih anggotai Lembaga Pengarah Badan Dunia Keselamatan Jalan Raya - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
KUALA LUMPUR, April 14 April (Bernama) -- Pengarah Eksekutif Safe Kids Malaysia, Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Madya Dr Kulanthayan KC Mani, telah dipilih sebagai ahli Lembaga Pengarah Perikatan Global Badan Bukan Kerajaan (NGO) Bagi Keselamatan Jalan Raya.