UPM jalin kerjasama dengan CEMPAKA-NEST anjur program REACH bagi pelajar - Singh, Daljit (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
PUCHONG – Fakulti Pertanian, Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Cempaka International School Damansara dengan kerjasama Nature Educational Society (NEST) mengadakan program pendidikan alam sekitar – Responsible Earth Citizenship Programme (REACH) – bertujuan memupuk kesedaran mengenai pentingnya kelestarian alam sekitar untuk pembangunan manusia yang sihat dan sejahtera.