Profesor Datin Paduka Dr. Khatijah terima Life Time Scientific Achievements Women Award 2019 - Juferi, Noor Eszereen (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
KUALA LUMPUR, 9 Mac – Pensyarah Jabatan Mikrobiologi, Fakulti Bioteknologi dan Sains Biomolekul, Universiti Putra Malaysia (UPM) Profesor Datin Paduka Dr. Khatijah Mohamad Yusoff menerima anugerah Life Time Scientific Achievements Women Award 2019.