PUTRA frame, bingkai daripada gentian teras kenaf, plastik industri - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 13 Mac: Penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya menghasilkan bingkai diperbuat daripada gentian teras kenaf dan plastik industri, yang dipanggil PUTRA Frame.