60 pelajar UPM sertai Program Kemasyarakatan Rumah Payung - Dunan, Yasmin (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
KUALA PILAH – Seramai 60 orang pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) serta penduduk Kampung Senaling dan Kampung Bemban di sini menjayakan Program Kemasyarakatan Rumah Payung di kampung berkenaan, baru-baru ini.