Naib Canselor UPM terima anugerah Mauritus - Muhamad Noh, Khairul Anuar (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
KUALA LUMPUR, 19 Mac - Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Datin Paduka Dato’ Dr. Aini Ideris mendapat pengiktirafan Mauritius denga Anugerah Sambutan Hari Kemerdekaan Mauritius ke - 51 yang dianjurkan oleh Suruhanjaya Tinggi Republik Mauritius di sini.