Wacana sasterawan negara semai cinta terhadap kesusasteraan Melayu - Arzmi, Ayunie Inanie (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 14 Mac – Bagi menyemaikan rasa cinta terhadap ilmu kesusasteraan, pelajar Bacelor Sastera (Kesusateraan Melayu), Jabatan Bahasa Melayu, Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi (FBMK), UPM menganjurkan Wacana Sasterawan Negara Ke-13, Datuk Dr. Zurinah Hassan untuk memberi peluang kepada pelajar mendalami perkembangan bidang kesusasteraan Melayu.