Pelajar KOSASS sertai program Tour A’Culture di Makassar - Hamid, Nurhaziqah (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
MAKASSAR (Indonesia), 10 Feb – Seramai 19 pelajar dan tiga staf Kolej Sultan Alaeddin Suleiman Shah (KOSASS), Universiti Putra Malaysia (UPM) menyertai program Tour A’ Culture Universitas Hasanuddin (UNHAS) di Makassar, Indonesia bertujuan menimba pengalaman dan mempelajari silang budaya baharu.