Pertandingan MYCYS latih bakat sains pelajar ke peringkat antarabangsa - Mohd Anuar, Mohd Firdaus (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG (UPM) – Seramai 78 pelajar sekolah menengah dan 15 guru pengiring melibatkan 12 Sekolah Berasrama Penuh (SBP) dan sekolah menengah harian mengambil bahagian di dalam pertandingan Malaysia Conference of Young Scientist (MYCYS) 2019.