UPM-MNS meterai kerjasama pemuliharaan alam sekitar - Mustapha, Norazlin (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 6 Mac – Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Persatuan Pencinta Alam Malaysia (MNS) menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) menjalin kerjasama ke arah melestarikan pemuliharaan alam sekitar negara.