Dr Maszlee Malik lancar Putra Future Classroom UPM - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 6 Mac - Fakulti Pengajian Pendidikan, Universiti Putra Malaysia (UPM) melancarkan Putra Future Classroom (PFC), sebagai satu daripada inisiatif ‘Smart Campus’ bertujuan menyemarakkan ekosistem pembelajaran dan pengajaran berbantukan teknologi agar ia menjadi lebih kondusif dan menyeronokkan bagi pelajar dan warga kampus.