Perkasakan lagi bidang pertanian - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 25 Feb - Bidang pertanian perlu terus diperkasakan lagi dengan melibatkan lebih ramai golongan belia menceburi bidang itu, kata Timbalan Menteri Pertanian dan Industri Asas Tani, Sim Tze Tzin.