UPM rangkul 5 emas, 1 perak, 1 gangsa pada MTE 2019 - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
KUALA LUMPUR, 23 Feb - Universiti Putra Malaysia (UPM) memenangi lima pingat emas, satu perak, dan satu gangsa pada pameran Ekspo Teknologi Malaysia (MTE) 2019.