902 peserta meriahkan larian amal Hari Diabetes AMSA UPM ke-6 - Gopi, Tanooshny (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2009)
SERDANG – Seramai 902 peserta menyertai larian amal Hari Diabetes AMSA UPM ke-6 yang bermula di Dewan Besar, Pusat Kebudayaan dan Kesenian Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah (PKKSSAAS), Universiti Putra Malaysia (UPM), baru-baru ini.