Dogathon™ himpun 700 ekor anjing, kumpul dana haiwan terbiar - Juferi, Noor Eszereen (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG: Sebanyak 700 ekor anjing dihimpun melalui program Dogathon™ 2019 bagi mengumpul dana Projek Pengkasian Haiwan Terbiar (PRO-KASIH) anjuran pelajar Fakulti Perubatan Veterinar, Universiti Putra Malaysia (UPM).