UPM Juara Keseluruhan Kejohanan Golf IPT Malaysia Ke-38 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)

(untitled)
SARAWAK, 6 Jun- Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya meraih johan keseluruhan dalam Kejohanan Golf IPT Malaysia Ke-38 yang dianjurkan oleh Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS) pada 5-6 Jun lalu di Kelab Golf Sarawak, Petra Jaya Kuching dan Sarawak Club Golf & Resort, Kota Samarahan, Sarawak.