UPM destinasi pertama program jelajah maju bersama MB Selangor - Juferi, Noor Eszereen (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 19 Feb – Menteri Besar Selangor, Amirudin Shari mengadakan Program Jelajah Maju Bersama Dato’ Menteri Besar Selangor di Universiti Putra Malaysia (UPM) bagi mewujudkan jaringan kerjasama di antara Universiti Awam (UA) dengan Kerajaan Negeri.