Putrajaya Holdings sumbang pek makanan kepada pelajar - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2020)
SERDANG, 19 Okt: Putrajaya Holdings Sdn Bhd (PjH) menyumbang 300 pek makanan tengahari selama lima hari mulai hari ini sehingga Jumaat untuk pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) yang berada di kampus, berikutan Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) yang dilaksanakan di Selangor, Kuala Lumpur dan Putrajaya.