Pelajar UPM laksana program kemasyarakatan SOAP di Kemboja - Mohamad Saad, Aisyah (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SIEM REAP (Kemboja), 28 Jan – Seramai 16 pelajar Kolej Enam Belas, Universiti Putra Malaysia (UPM) menjalankan Society Awareness Programme (SOAP) Cambodia and Beyond di Siem Reap, Kemboja dari 23 hingga 28 Januari 2019, dan menjadikan Madrasah Qamaruddin Al-Islamiah dan Madrasah Ar-Raafea’ah di kampung Stung Thmei dan Tonle Sap sebagai destinasi pilihan.